page-banner-image page-banner-image-mobile

Helpdeskmedewerker hotel-en evenementensystemen

24-40 uur
Nieuwegein

Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem? Ben je enthousiast en heb jij reeds ervaring opgedaan als supportdesk- en/of callcentermedewerker? Of ben je werkzaam geweest in het hotelwezen, en kennen de daar gebruikte reserverings- en kassasystemen, evenals de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer, geen geheimen voor jou? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Ter uitbreiding van ons team bij Freetime Hospitality zijn wij op zoek naar een stressbestendige eerstelijnshelpdeskmedewerker. De standplaats is ons gezellige kantoor in Amstelveen.

Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als per mail. Je lost problemen op en beantwoordt gebruikersvragen over onze reserverings- en kassasystemen. Verder voer je regelmatig remote onderhoudswerkzaamheden uit aan systemen bij klanten. Ook het testen van onze systemen, voordat deze bij klanten geplaatst worden, behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast zorg je ervoor dat gecompliceerde problemen goed doorgezet worden naar de tweede- en derdelijnssupportdeskmedewerkers. Kortom: je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten vriendelijk én goed geholpen worden. Flexibiliteit is gewenst, want ook het meedraaien in de storingsdiensten is een onderdeel van de functie.

 

Wat krijg je van ons?

  • een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Want wij staan niet stil, maar jij ook niet!
  • goede voorwaarden: een marktconform salaris en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling;
  • een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn;
  • alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren o.a.: comfortabele werkplek met zit-sta bureaus.

Wat krijgen we van jou?

Een enthousiaste en gedreven persoon die ervoor open staat om een softwarepakket tot in de puntjes te begrijpen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt technologie interessant. Uiteraard ben je hands on, stressbestendig en laat je je niet gek maken wanneer je meerdere telefoontjes en mailtjes tegelijkertijd krijgt. Daarnaast heb je:

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
  • affiniteit met de horeca-branche;
  • (bij voorkeur) ervaring met hotelsoftwareapplicaties;
  • basiskennis SQL is een pre;
  • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal in woord en geschrift;
  • de gretigheid om elke dag iets nieuws te leren.

 

Hebben wij een match?

Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je een sollicitatie met CV en motivatie sturen naar sollicitatie@freetimehospitality.nl t.a.v. Yvette Langermans (HR Manager).

Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je ook bij haar terecht via 06-33333299 of per mail via eerdergenoemd mailadres.