page-banner-image page-banner-image-mobile

Support Medewerker

40 uur
Nieuwegein

Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem? Ben je enthousiast en heb jij ervaring opgedaan als supportdesk- en/of callcentermedewerker? Of ben je werkzaam geweest in het hotelwezen en kennen de daar gebruikte reserverings- en kassasystemen, evenals de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer, geen geheimen voor jou? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

 

Wie zijn wij?

Freetime Hospitality is een informele organisatie, waar iedereen zich elke dag met hart en ziel inzet voor de klant. De collega’s werken nauw samen en zijn betrokken bij alle facetten die het bedrijf met zich meebrengt. Freetime Hospitality is een hospitality-bedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in Nederland met haar reserveringssoftware VIPS voor onder andere b&b’s, hotels en congrescentra.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor ons kantoor in Nieuwegein op zoek naar een stressbestendige eerstelijns support medewerker.

 

Wat ga je doen?

Als support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als per mail. Je lost problemen op en beantwoordt gebruikersvragen over onze reserverings- en kassasystemen. Je hoeft hiervoor overigens geen techneut te zijn.

Daarnaast zorg je ervoor dat gecompliceerde problemen goed doorgezet worden naar de tweede- en derdelijns support medewerkers. Kortom; je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten vriendelijk én goed geholpen worden. Flexibiliteit is gewenst. Het meedraaien in de storingsdiensten is een onderdeel van de functie.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede voorwaarden: marktconform salaris, 24 vakantiedagen en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling.
 • Een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn.
 • Alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren, o.a.: zit-sta-bureau, genoeg pauzes en koffie.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Elke dag gezamenlijk lunchen met jouw collega’s; je eigen bammetjes kun je thuislaten!
 • Werken in een internationale omgeving.

 

Wat krijgen we van jou?

Een enthousiaste en gedreven persoon die ervoor open staat om een softwarepakket tot in de puntjes te begrijpen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt technologie interessant. Uiteraard ben je hands on, stressbestendig en laat je je niet gek maken wanneer je meerdere telefoontjes en mailtjes tegelijkertijd krijgt. Daarnaast heb je:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • affiniteit met de horeca-branche;
 • (bij voorkeur) ervaring met hotelsoftwareapplicaties;
 • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal in woord en geschrift;
 • een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die ervoor open staat om een softwarepakket tot in de puntjes te begrijpen waarbij jouw ervaring in het hotelwezen zeker van pas komt!

 

Hebben wij een match?

Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je een sollicitatie met CV en motivatie sturen t.a.v. Coen Brouwer, Corporate Recruiter. Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je ook bij hem terecht via 06-511 56023.

*Wij kiezen onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie op basis van deze of andere vacature(s) is niet gewenst.

 

Solliciteer hier!