page-banner-image page-banner-image-mobile

Support Manager

40 uur
Nieuwegein

Wie zijn wij?

Freetime Hospitality is een informeel hospitality-bedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in Nederland met haar reserveringssoftware voor onder andere b&b’s, hotels en congrescentra. Ter uitbreiding van onze supportafdeling zijn wij voor ons kantoor in Nieuwegein op zoek naar een stressbestendige Support Manager.

 

Wat ga je doen?

Als Support Manager ben je verantwoordelijk voor structuur binnen de supportafdeling en je helpt mee deze verder te professionaliseren. Je initieert onder andere de dagelijkse stand-up meeting en bespreekt hierin de prioriteiten met het team en wijst de cases toe aan jouw collega’s. Je bent de schakel naar de afdelingen Product, Sales en Consultancy.

Naast het maken van roosters kun je ook rapportages samenstellen en je weet aan de hand daarvan verbeterpunten door te voeren naar aanleiding van analyses.

Naast aanspreekpunt voor het supportteam ben je ook contactpersoon voor onze klanten, zowel telefonisch als per mail. Je helpt dan ook actief mee met het oplossen van problemen, beantwoordt vragen rondom onze reserverings- en kassasystemen en voert regelmatig remote onderhoudswerkzaamheden uit aan systemen bij klanten.

Flexibiliteit is gewenst. Het meedraaien in de storingsdiensten is een onderdeel van de functie. Kortom; je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten vriendelijk én goed geholpen worden.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede voorwaarden: marktconform salaris, 24 vakantiedagen en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling.
 • Alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren zoals een laptop, telefoon en een zit-sta-bureau.
 • Een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Elke dag gezamenlijk lunchen met jouw collega’s; je eigen bammetjes kun je thuislaten!
 • Werken in een internationale omgeving.

 

Wat krijgen we van jou?

Omdat we met een relatief klein team werken is het belangrijk dat je goed in onze cultuur past. We zijn benieuwd naar wat je gedaan hebt, maar je potentie en enthousiasme om te leren en te groeien zijn nog belangrijker. Goede soft skills zijn bovendien van grote waarde: je weet hoe je klanten en hun verwachtingen kunt managen en een team kunt begeleiden en motiveren.

Daarnaast heb je:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • kennis van ticketsystemen, zoals Dynamics en Zoho;
 • bij voorkeur kennis van PMS (hotelreserveringssysteem) en affiniteit met de horeca, hotel;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
 • de gretigheid om elke dag iets nieuws te leren.

 

Hebben wij een match?

Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je bij Coen Brouwer (Corporate Recruiter) terecht via 06-51156023.

*Wij kiezen onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie op basis van deze of andere vacature(s) is niet gewenst.

 

Solliciteer hier!