page-banner-image page-banner-image-mobile

Open sollicitatie Piccotello

In overleg
In overleg

Freetime Hospitality is een gespecialiseerd bedrijf dat de hospitalitymarkt helpt continu haar kwaliteit en omzet te verhogen. Bij Freetime Hospitality werken bevlogen professionals met een talent voor verkoop, media, web, software en gastvrijheid. Samen gaan we voor onze hoogste ambitie: het genereren van zo veel mogelijk boekingen en respons voor onze klant: de hoteliers. En natuurlijk een tevreden gast!

 

Werk je bij Freetime Hospitality, dan heb je een frisse, commerciële blik, oog voor verbetering en goede contactuele skills. Wij maken graag kennis met jou!
Je kunt je (open) sollicitatie sturen met CV en motivatie sturen naar sollicitatie@freetimehospitality.nl

 

Over ons:
Freetime Hospitality is een informele organisatie, waar iedereen zich elke dag met hart en ziel inzet voor de klant. De collega’s werken nauw samen en zijn betrokken bij alle facetten die het bedrijf met zich meebrengt. Freetime Hospitality is een hospitality bedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend in Nederland is met haar reserveringssoftware VIPS voor o.a. hotels en congrescentra. Piccotello is haar relatief nieuwe, webbased pakket, dat specifiek ontwikkeld is voor de hotels met 10 tot 50 kamers. Onze software wordt ontwikkeld door eigen programmeurs in Nederland en India. Onze brandstof bestaat wekelijks uit 10 pakken koffie en 50 koppen thee. Een aantal keer per jaar organiseren wij een leuke activiteit op kantoor of gaan we met alle collega’s eropuit. Tussen de bedrijven door dagen we elkaar uit voor een potje tafeltennis. Freetime Hospitality heeft een vestiging in Amstelveen en in Deventer.