page-banner-image page-banner-image-mobile

Front-End Developer

40 uur
Nieuwegein

Als Front-end developer werk je samen andere front-enders en het back-end team aan het uitbreiden van onze applicaties. Deze applicaties zijn zowel gericht op eigen gebruikers, maar ook direct door de consument.

 

Wie zijn wij?

Freetime Hospitality is een software ontwikkelaar voor de hospitality. Onze software development-afdeling bestaat momenteel uit een internationaal ‘Scrum’ team. Het team bestaat uit C# .NET developers, Testers en Product Owners.

 

Wat ga je doen?

Als Front-end developer werk je samen andere front-enders en het back-end team aan het uitbreiden van onze applicaties. Deze applicaties zijn zowel gericht op eigen gebruikers, maar ook direct door de consument.

 

We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze applicatie VIPS CloudPMS. Denk hierbij aan het automatiseren van Payments of een in-/uitcheck procedure, het uitbreiden van CORE-functionaliteiten zoals multi-language, het verbeteren van back-end, het koppelen met partners middels onze OPEN API, het omzetten van de huidige functies in een modulaire microservice omgeving. Hierbij is de basis altijd het hebben van goede kwaliteit van code en een optimale werkwijze. Het doel is om als team te werken en als team te verbeteren.

 

In overleg met de Product Owner zorg je voor alle benodigde documentatie en kennis die je voor de case of het project moet uitvoeren. Indien nodig overleg je met de stakeholders om de juiste informatie te verzamelen. Ook zorg je samen met de Product Owner en ontwerpers voor de juiste mock-ups en visualisaties. Als alle informatie beschikbaar is, ga je met het team aan de slag, maak je de juiste documentatie en plan je de cases voor de komende sprint. Je werkt in sprints van Vier weken en het doel is om als team de gezamenlijk geplande cases aan het einde van de sprint af te ronden.

 

Wat bieden wij?

 • Een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede voorwaarden: marktconform salaris, 24 vakantiedagen en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling.
 • Een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn.
 • Alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren, o.a.: zit-sta-bureau, genoeg pauzes en koffie.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Elke dag gezamenlijk lunchen met jouw collega’s; je eigen bammetjes kun je thuislaten!
 • Werken in een internationale omgeving.

 

Wat krijgen we van jou?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Front-end ontwikkelaar die zijn/haar kennis en ervaring kan inbrengen voor het verbeteren en uitbreiden van de huidige Front-end applicatie.

Wij hebben een passie voor ontwikkelaars met meningen en ideeën. Wij vinden het belangrijk dat je als senior Front-end developer de kwaliteit van de code en de werkprocessen kunt sturen, beheren en waar nodig verbeteren.

 

Must have

 • Je droomt van AngularJS en/of andere UI frameworks.
 • Je bent een tovenaar als het gaat om HTML, CSS, Javascript en Jquery
 • Sass of LESS is je beste vriend
 • Je vermoedt dat je misschien geboren bent voor crossbrowser-testing
 • Het implementeren van reactieve designs is iets wat je vaak doet.
 • Voor jou gaat het niet alleen om tabellen of divs, maar om semantiek

 

Nice to have

 • Het gebruiken en ontwikkelen van grunt taken is een pré
 • Ervaring met het ontwikkelen voor mobiele apparaten is een pré
 • We zouden het leuk vinden als .NET en SQL Server geen complete onbekenden voor je zijn.

 

Hebben we een match?

Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je een sollicitatie met CV en motivatie sturen naar sollicitatie@freetimehospitality.nl t.a.v. Coen (Corporate Recruiter). Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je ook bij hem terecht via 06-511 560 23 of per mail via eerder genoemd mailadres.

*Wij kiezen onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie op basis van deze of andere vacature(s) is niet gewenst.