page-banner-image page-banner-image-mobile

Wist u dat …

Piccotello, SmartHOTEL en Paxxio hebben hun krachten gebundeld om tot één totaalpakket te komen voor property management, automatisering van uw online boekingen en het converteren van meer directe boekingen op uw eigen website.

 

One Hotel Shop is ontstaan uit de filosofie dat specialisme de sleutel tot succes is. Het is onmogelijk om overal even goed in te zijn en evenveel focus op te hebben.
Vergelijk het met een hotel.. De hotelier kan niet tegelijkertijd in de keuken staan, de kamers klaarmaken én de gasten ontvangen. Daarom zijn er verschillende werknemers met hun eigen expertise in dienst om het hotel succesvol te runnen en gasten de beste ervaring te kunnen bieden.
Vanuit die gedachte werkt One Hotel Shop ook! Zij bieden als individuele leveranciers met eigen expertises één totaalervaring voor hoteliers, op deze manier houdt u meer tijd over het hotel en de gasten.
One Hotel Shop werkt naadloos samen zorgen voor een snelle set-up. Alle software is cloud-based en geïntegreerd in het Piccotello PMS, dus u hoeft in principe maar in één systeem te werken.
Wanneer u vragen heeft voor support, heeft u altijd met hetzelfde supportteam contact en wordt het ook volledig door dit team afgehandeld.
One Hotel Shop levert systemen die zichzelf al jaren hebben bewezen in de Nederlandse hotellerie, omdat er geluisterd wordt naar hoteliers en bereid zijn om snel te ontwikkelen. U hoeft nooit lang op updates te wachten en heeft betrouwbare, sterke software in huis, maar dan met alle gemakken van een alles-in-één systeem!
Voor meer informatie over One Hotel Shop gaat u naar: www.onehotelshop.nl