Banner-img

Onze klanten aan het woord

Koetshuis Kasteel Ammersoyen aan het woord:

Piccotello is ontwikkeld voor de kleinere hotels en B&B’s en daarom past het goed bij ons. Onze B&B heeft 4 kamers. Wij zijn erg tevreden over Piccotello. Door het gebruik van Piccotello hebben wij geen dubbele boekingen meer. 
Het is een verlichting van onze werkzaamheden! 

Check Mate Roermond aan het woord: 

Als klein hotel/B&B wilden we graag een overzichtelijk reserveringssysteem, maar dachten dat dit financieel niet haalbaar was. Toen kwamen we de demo van Piccotello tegen en na een korte en vriendelijke uitleg, zowel over het systeem en de kosten, zijn we overgegaan op het gebruik van Piccotello.
We zijn zeer tevreden en blij dat we deze keuze hebben gemaakt.
Alle overzichten en reserveringen in één systeem.

Hotel ‘Zee en Duin’ aan het woord:
Het werken in Piccotello is fijn en eenvoudig. Wanneer meerdere klanten wensen hebben, dan wordt het systeem verder ontwikkeld en dan volgt er een update met nieuwe functionaliteiten.
Piccotello bevalt ons zeer goed! 

Hotel Amfang aan het woord:                                                                                       

Binnen een gemiddelde tijd van  3 uur kon al het frontoffice personeel al overweg met Piccotello. Voor het housekeeping personeel is er ook een apart gedeelte waarvoor het ook voor hen ideaal is. Als je vragen of wensen hebben wordt er altijd meteen naar gekeken. Kortom: ideaal systeem met fijne service!     Wij raden Piccotello zeker aan!