Banner-img

Systeembeheer

Met een systeembeheercontract kiest u bij Freetime Hospitality, naast continuïteit en zekerheid, voor een optimale ondersteuning rondom de beheersing van uw informatiesysteem. Op basis van een vooraf afgesproken aantal dagen heeft u beschikking over een gecertificeerde consultant.

De consultant ondersteunt uw informatiesysteem op de volgende gebieden: 

 • Beantwoording van technische vragen aangaande uw volledige informatiesysteem.Begeleiding en advies betreffende aanschaf en implementatie van hardware, netwerkbekabeling en netwerkcomponenten. 

 • Begeleiding en advies betreffende aanschaf en implementatie van systeem- en applicatieprogrammatuur.

 • Analyseren en adviseren ter preventie van (complexe) netwerkstoringen.

 • Monitoren van de prestatie van uw informatiesysteem en signaleren van knelpunten.

 • Controleren en implementeren van back-up en recovery procedures.

 • Ondersteuning voor het documenteren van procedures voor incidenten en calamiteiten.Advies en ondersteuning inzake beveiliging én virusbescherming van uw informatiesysteem.

Beschikbaarheid

Uw bedrijfsprocessen worden steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van uw informatiesysteem. Freetime Hospitality kan u voorzien in de continuïteit van de beschikbaarheid van uw informatiesysteem.

Een beschikbaarheidsovereenkomst biedt u onder andere de volgende dienstverlening: 

 • Beschikking over een deskundig team van professionals voor uw aanwezige apparatuur, systeemprogrammatuur en eventuele andere programmatuur.

 • Storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week met een maximale responstijd van 6 uur. 

 • Afhandeling van reparatie op al uw systeemapparatuur.

 • Indien noodzakelijk beschikbaar stellen van vervangende systeemapparatuur tijdens reparaties.

VIPS Sky 'in the cloud'

Zonder installatie op uw eigen systemen en zonder investering in uw eigen hardware gebruik maken van VIPSX en/of PixelPoint. Wij hosten uw applicaties in onze Cloud! U betaald een vast bedrag per werkplek per maand en wij zorgen voor de rest.

Als ondernemer rekent u met uw gasten alleen af wat ze gebruiken. Maar doet u dat ook met uw hard- en software?
Stop met het vooraf investeren in IT en betaal simpelweg per werkplek, per maand, voor wat u écht gebruikt. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetaansluiting.

Binnen de Hospitality Desktop kunt u naast uw VIPSX reserveringssoftware gebruik maken van diverse applicaties. Door te profiteren van een betrouwbaar en aantoonbaar veilig cloudplatform investeert u niet langer in zaken als hardware, antivirus- software en onderhoud. Door per maand te betalen voor uw gebruikers, krijgt u grip op uw IT en op uw kosten, terwijl u niet alleen kunt groeien, maar ook kunt krimpen als dat ooit nodig mocht zijn. Voor al onze klanten levert dit in de praktijk zelfs een besparing op ten opzichte van hun traditionele IT-oplossing. Het is ook mogelijk om alleen VIPSX reserveringssoftware af te nemen via de Cloud.

Een aantal voordelen: 

 • Betaal voor uw complete cloudoplossing een vast bedrag per maand, zonder vooraf te hoeven investeren. 

 • Al uw bestanden en applicaties, inclusief VIPSX, in een veilige omgeving die altijd en overal te gebruiken is. 

 • De Hospitality Desktop wordt ondersteund door een servicedesk met professionals die 24/7 voor u bereikbaar zijn.